Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Τα γενέθλια του blog μας
Γιορτάσαμε χθες 3 Οκτωβρίου 2018,τα έβδομα γενέθλια του blog μας,Το Ροζακί Σταφύλι.Η έναρξη τoυ  στις 3 Οκτωβρίου 2011, ήδη πέρασαν  επτά χρόνια,μας έφερε πιο  κοντά,αγαπητοί μου φίλοι γνωστοί και άγνωστοι, μα που  νοιώθουμε να είστε τόσο κοντά μας.Σας κρατάμε συντροφιά κι εσείς το ίδιο σε εμάς.Μας ευχαριστεί να σας διδάσκουμε,να σας διασκεδάζουμε,να καλύπτουμε τις ελεύθερες ώρες σας και να σας μεταδίδουμε  γνώσεις επί παντός επιστητού.
Αυτή τη φορά δεν κάναμε πάρτι  στα γενέθλια του blog μας. Τα λυπηρά γεγονότα,που συνέβησαν στους συνανθρώπους μας και τους στοίχισαν τη ζωή τους,φωτιές,σεισμοί,πλημμύρες,καταποντισμοί,θάνατοι από
σοβαρές αρρώστιες,χάλασαν το κέφι μας και μας απέτρεψαν από την ιδέα να ετοιμάσουμε την καθιερωμένη μας γιορτή,να γευτούμε λιχουδιές,να χορέψουμε,να διασκεδάσουμε,και να ακούσουμε ζωντανή μουσική από συγκροτήματα και τραγουδιστές,που θα προσκαλούσαμε και που θα μας χάριζαν στιγμές ευτυχισμένες  μέχρι το πρωί.
Αρκεστήκαμε στα Χρόνια Πολλά που μας ευχήθηκαν όλοι και υποσχεθήκαμε και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε καλύτερα, ο καιρός και τα γεγονότα να επιτρέψουν, να διοργανώσουμε ένα πάρτι που θα θυμόμαστε πολλά χρόνια.
Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου