Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Καλό μήνα και Καλές Γιορτές
Ο πρώτος  μήνας του Χειμώνα έφθασε και το κρύο δυνάμωσε. Σε  λίγες ημέρες στα ορεινά θα πέσουν  τα πρώτα χιόνια..Στα τζάκια και στις σόμπες θα τριζοβολούν τα ξύλα. Αύριο,μεθαύριο,στολίζουμε το έλατο και το σαλόνι θα γίνει  εορταστικό και θα γεμίσει χριστουγεννιάτικο φως.
1 Δεκεμβρίου σήμερα ή πιο απλά Δεκέμβρη.Είναι ο μήνας με τις περισσότερες γιορτές και τον σηματοδοτεί η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης στις 25 Δεκεμβρίου η Γέννηση του  μικρού  Χριστού από την μητέρα του  την παρθένο Μαρία,την Παναγία μας,με την θέληση του Θεού και πατέρα του.Οι σημαντικές γιορτές που χαρακτηρίζουν τον μήνα είναι πολλές.
Αυτές των πρώτων ημερών είναι:
Σήμερα 1 Δεκέμβρη γιορτάζει ο Φιλάρετος και η Φιλαρέτη.
Αύριο 2 Δεκέμβρη γιορτάζει ο Πορφύριος. Στις 3 Δεκέμβρη γιορτάζει η Γλυκερία.Στις 4 Δεκέμβρη γιορτάζει η Βαρβάρα.Στις 5 Δεκέμβρη γιορτάζει ο Σάββας.Στις 6 Δεκέμβρη γιορτάζει ο Νικόλαος.Στις 7  Δεκέμβρη γιορτάζει ο Αμβρόσιος.Στις 9 Δεκέμβρη γιορτάζει η Άννα. και  συνέχεια.Στις 12 Δεκέμβρη γιορτάζει ο Σπυρίδων.Στις 13 Δεκέμβρη  γιορτάζει ο Ευστράτιος.Στις 14 Δεκέμβρη γιορτάζει η Λευκή. Στις 15 Δεκέμβρη γιορτάζει ο Ελευθέριος.Στις 16 Δεκέμβρη γιορτάζει η Θεοφανώ.Στις 17 Δεκέμβρη γιορτάζει ο Διονύσιος.Στις 18 Δεκέμβρη γιορτάζει ο Σεβαστιανός.Στις 19 Δεκέμβρη γιορτάζει η Αγλαία. Στις 20 Δεκέμβρη  γιορτάζει ο Ιγνάτιος.Στις 21 Δεκέμβρη γιορτάζει η Ιουλία.Στις 22 Δεκέμβρη γιορτάζει  η Αναστασία. Στις 24 Δεκέμβρη γιορτάζει η Ευγενία και στις 25 Δεκέμβρη γιορτάζουν ο Εμμανουήλ,ο Μανώλης,ο Μάνος,ο Χρήστος,η Εμμανουέλα.
Χρόνια Πολλά σε όλους που εορτάζουν  την ονομαστική τους εορτή τον Δεκέμβρη και πολλές Ευχές  σε όλους που έχουν γενέθλια αυτό το μήνα.Ηappy Birthday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου