Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια
Τα παιδιά που πέρασαν στις Πανελλήνιες  εξετάσεις αυτή τη χρονιά θα αποτελέσουν  το σύνολο των  πρωτοετών φοιτητών.Τους αξίζουν πολλά "μπράβο" και θερμά συγχαρητήρια.
Φέτος  τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές παρουσίασαν πρωτοτυπίες με τις πρωτιές στην εισαγωγή τους όμορφων παιδιών, που ήταν δίδυμα,τρίδυμα και τετράδυμα. Έχουμε να τα δούμε από τότε που γεννήθηκαν,που πρόβαλαν την παρουσία τους και την επιτυχία των γονέων τους στην καίρια αυτή στιγμή της ευτυχίας  τους τα ΜΜΕ και ξανά προβάλλουν  την επιτυχία και την ευτυχία  των παιδιών τους σε ένα άλλο πόστο,στο οποίο
έχουν τη συμμετοχή τους και  οι γονείς τους πάλι.Δεν γίνεται διαφορετικά.Η επιτυχία των παιδιών είναι και επιτυχία των γονέων.
Πάντοτε επιτυχίες να έχουν οι επιτυχόντες και όχι μόνο.
Τα παιδιά που δεν πέτυχαν να συνεχίσουν με περισσότερο ζήλο,με πιο πολύ θέρμη.Η προσπάθεια τους μετράει και είναι άξια συγχαρητηρίων ασχέτως αποτελέσματος.
Να μην αφήσουν να τους καταβάλει η στενοχώρια.Να τη νικήσουν και να επιδοθούν απρόσκοπτα στη παραγωγή έργου.
Στο διάβασμα. Εμπρός!με Καλή Επιτυχία.
Κι εμείς από το δικό μας πόστο θα κάνουμε αυτό που  μας είναι δυνατόν για να πλουτίσετε τις γνώσεις σας  σε οποιοδήποτε αντικείμενο γνώσης,που προσφέρει επιπλέον μάθηση.
Καλή Μελέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου