Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το  Κυριακάτικο  Μυθιστόρημα

Οι  ωραίες  διακοπές  της  Σημέτας  πέρασαν ευχάριστα.
Μαζί με την ομάδα της των αγοριών και των κοριτσιών μοντέλων επέστρεψαν στην καθημερινότητα της σχολής
Η Σημέτα   μαυρισμένη,  γεμάτη από τον  φθινοπωρινό ήλιο στο Μαϊάμι,γεμάτη από την αλμύρα της  θάλασσας  και την  αύρα της ,που όλες αυτές τις ημέρες ανέπνεε μακρυά από το καυσαέριο της Ν.Υόρκης, επέστρεψε στη καθημερινότητα, και του σπιτιού της.
Πήρε μια ανάσα μπαίνοντας στο σπίτι της κι έπειτα πήγε στο γραφείο της και  πάτησε το κουμπί του τηλεφωνητή.
Η καρδιά της  πλημμύρισε από αισθήματα στο άκουσμα της φωνής του αγαπημένου της Bill.
Γνώριζε πως ο αγαπημένος της βρισκόταν στην Γερμανία σε σεμινάριο των  Πολιτικών Μηχανικών, λίγο πριν από την λήψη του πτυχίου,στα πλαίσια της διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας του.
Αυτό που δεν γνώριζε ήταν πως ο Bill βρισκόταν στο Βερολίνο μαζί με την μητέρα του, που τα  καθημερινά  παράπονα της στον γιό της,ότι ο πατέρας του την παραμελεί και το μόνο που τον ενδιαφέρει τόσο, έλεγε στον Bill,είναι η επέκταση των εργασιών του στην κολοσσιαία εταιρεία του,που αποσπούσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του με αποτέλεσμα την παραμέληση της μητέρας του,που παραπονιόταν συνεχώς στον Bill μέχρι  σημείου να τον έχει εκνευρίσει αφάνταστα γι αυτό και της χάρισε αυτό το ταξίδι στο Βερολίνο παίρνοντας τη μαζί του στο μεταπτυχιακό σεμινάριο.
Ο Bill  ενημέρωσε  τη Σημέτα ότι βρίσκεται με τη μητέρα του στο Βερολίνο και την παρακαλούσε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του,που η μητέρα του επειγόντως αναζητά και δεν μπορεί να τον βρει.
Όλα τα τηλέφωνα στην εταιρεία  βουϊζουν,είπε ο Bill  στη Σημέτα,δεν είναι δυνατή η επικοινωνία  από τόση μεγάλη απόσταση.
Η Σημέτα υποσχέθηκε στον Bill,ότι θα φροντίσει  αμέσως  να μάθει γιατί ο  mr Άντριου  έχει γίνει άφαντος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου