Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Να σοβαρέψουμε τώρα και να δούμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε την υπόθεση με τις φυλακισμένες ιερόδουλες που άρπαξαν το Έιτζ.
Πώς να διαχειριστούμε το θέμα για να προστατεύσουμε τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Αυτή η ασθένεια,το Έιτζ,είναι η μια μεγάλη συμφορά,που ενέσκυψε στην κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια του εικοστού αιώνα και συνεχίζεται και στον εικοστό πρώτο αιώνα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος μαστίζεται από αφροδίσιες και δερματικές αρρώστιες.Πρώτα ήταν η λέπρα,μετά  η σύφιλη και τώρα τροποποιημένες και καλά θρεμένες και οι δυο ασθένειες μαζί,επανήλθαν και μεταδόθηκαν  στους  εξασθενημένους ανθρώπινους οργανισμούς.Γίνονται περισσότερο επικίνδυνες στις γυναίκες που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου,που είναι οι ιερόδουλες ή όπως τις ονομάζει ο λαός πιο απλά,πουτάνες. Η ονομασία ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ προέρχεται απο την Αρχαία εποχή. Ήταν οι δούλες,ήταν oι  ιέρειες οι αφιερωμένες στους  ναούς των αρχαίων Θεών,του θεού Απόλλωνα,της θεάς Άρτεμης.Στην κυριολεξία όμως ιερόδουλες ονομαζόταν οι ιέρειες του ναού της αρχαίας ειδωλολατρικής θεάς Αφροδίτης,της θεάς του Έρωτα.Από τότε,από τους αρχαίους χρόνους επικρατεί η ονομασία μέχρι και σήμερα,γι αυτό και το ονομάζουν " το αρχαιότερο επάγγελμα".
Δεν θα ασχοληθούμε  με το "πώς" και το "γιατί" οι ιερόδουλες ασχολούνται με το επάγγελμα αυτό.
Τα αίτια μπορεί να είναι περισσότερο  η ανέχεια,η  φτώχεια,η ορφάνια και λιγότερο η κληρονομικότητα.Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα να ασχοληθούμε είναι πώς θα μπορέσουμε να τις θεραπεύσουμε ή να περιορίσουμε την μετάδοση.Η αρρώστια αυτή,το Έιτζ,επιτίθεται σε εξασθενημένους οργανισμούς,που δεν μπορούν να αμυνθούν,με αποτέλεσμα να καταβάλλει τον οργανισμό τους και να επιφέρει την  καταβολή των δυνάμεων τους.
Χρειάζονται τώρα εκεί στις φυλακές όπου κλείστηκαν,καλή και πολλή τροφή.Τα φάρμακα που παίρνουν χρειάζονται πολύ φαγητό για να μπορέσει ο άρρωστος οργανισμός τους να αντεπεξέλθη στην αρρώστια. Ευτυχώς που βρέθηκαν στη χώρα μας,η οποία είναι πλούσια σε λαχανικά και φρούτα.Αυτά τα δύο είδη διατροφής χρειάζεται περισσότερο ο οργανισμος τους για να ξεπεράσει το κακό.
Η βιταμίνη που χρειάζονται περισσότερο είναι η βιταμίνη C. Είναι η βιταμίνη που ενισχύει περισσότερο το ανοσοβιολογικό μας σύστημα. Μπορούμε να την πάρουμε από τον χυμό των πορτοκαλιών.Κάθε ένας άνθρωπος,μικρός και μεγάλος χρειάζεται την ημερήσια δόση του σε βιταμίνη C.Πίνουμε χυμό από ένα κιλό πορτοκάλια,οι μεγάλοι, κάθε μέρα ή τρώμε ολόκληρα πορτοκάλια,ένα κιλό,αφού τα ξεφλουδίσουμε.Οι άρρωστες αυτές γυναίκες χρειάζονται οπωσδήποτε,ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ.ΧΗΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.Και ξεκούραση,πολλή ξεκούραση, χρειάζεται ο καταπονημένος οργανισμός τους.Εκεί μέσα στις φυλακές μόνο μπορούν να ξεκουραστούν,οι φυλακές γιαυτές είναι η προστασία τους. Η πολιτεία τις υποστηρίζει.Εκεί έχουν ένα πιάτο ζεστό και φρέσκο φαγητό.Δεν χρειάζονται ακριβά φαγητά   για να γιατρευτούν και να επιβιώσουν είναι αρκετές οι βασικές τροφές: τα ΖΥΜΑΡΙΚΑ,τα ΟΣΠΡΙΑ,οι ΠΑΤΑΤΕΣ,το ΡΥΖΙ,τα ΨΑΡΙΑ,το ΨΩΜΙ και λιγότερο το κρέας.
Οι γυναίκες αυτές, οι ιερόδουλες είναι  ηρωϊδες και συγχρόνως θύματα εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου