Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Τελείωσε σήμερα  ο   καλοκαιρινός μήνας Ιούλιος του έτους 2018 αφήνοντας πίσω του καμένα σπίτια,τα δένδρα, τα αυτοκίνητα και προπαντός καμένους ανθρώπους, με άδικο τρόπο, χαμένες ζωές μέσα στις φλόγες,που σαν πύρινες γλώσσες κατέτρωγαν τα πάντα στο πέρασμα τους. Οι Αρχαίο μας Θεοί,ο Ήφαιστος,ο Θεός της φωτιάς και ο Αίολος ο Θεός των ανέμων  συνταίριαξαν και ιδού το αποτέλεσμα.
Θεοί είναι  και ό,τι θέλουν κάνουν.Εμείς όμως οι κοινοί θνητοί,εμείς οι άνθρωποι, προβλέπουμε και προλαμβάνουμε.
Είπαν ότι, το Υπουργείο  Εργασίας από κοινού με το Υπουργείο  Περιβάλλοντος ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης πυροπροστασίας των δασών από τον Μάρτη  του 2018  μέχρι τον Οκτώβρη  του 2018,τόσο θα διαρκέσει η εκπαίδευση.
Τι  ατυχία. Αν το πρόγραμμα ξεκινούσε ενωρίτερα δεν θα θρηνούσαμε τόσους συνανθρώπους μας.Φαίνεται δεν υπήρχαν χρήματα και όταν βρήκαν χρήματα 32 εκατομμύρια Ευρώ,ξεκίνησαν το πρόγραμμα. Οι  συνάνθρωποι μας που κάηκαν δεν στάθηκαν τυχεροί.Αιωνία η μνήμη τους.
Μία αχτίδα ελπίδας δίνει μία είδηση από το εξωτερικό,που αναφέρει,ότι σε ένα τρομερό τροχαίο ατύχημα,επέβαινε μία ετοιμόγεννη γυναίκα,η οποία με τη σύγκρουση σκοτώθηκε.Συνέβη όμως το εξής θαυμαστό.
Όταν έγινε η σύγκρουση ΄γέννησε και το νεογέννητο εκσφενδονίστηκε σε αρκετή απόσταση,μέσα σε θάμνους,
όπου οι αστυνομικοί της τροχαίας  άκουσαν
το κλάμα του έσπευσαν και το πήραν στα χέρια τους ζωντανό.
Να  ζήσουν τα νεογέννητα του μήνα και όλοι και όλες που είχαν γενέθλια τον Ιούλη.
Σε λίγες ώρες υποδεχόμαστε τον  τρίτο καλοκαιρινό μήνα τον Αύγουστο.Καλό μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου