Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

kαλησπέρα σαςαγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,αγααπημένοι μου αναγνώστες
Δευτέρα σήμερα 19 Νοέμβρη. Μία νέαα εβδομάδα αρχίζει σήμερα,που η καθημερινότητα της διαρκεί μέχρι την Κυριακή 25 Νοέμβρη
  ,που είναι ημέρα γιορτής.Εορτάζει και τιμά τη μνήμη της αμεγαλομάετυρος κααι παανσόφου αγίας Αικαατερίνης.Τη βοήθεια της να έχουμε..και    Καλή Εβδομάδα να περάασουμε μεστή ααπό έργα αγάπης.
Η Εκκλησία μας σήμερα τιμά τη μνήμη του Προφήτη Οβδιού ή ΑΑβδιού.Είναι ένας ααπό τους λεγόμενους Μικρούς Προφήτες,γιατί το συγγρααφικό του έργο είναι μικρό.Έζησε το 8 προ Χριστού και αν η χρονολογία είναι η αληθινή τότε είναι σύγχρονος με τον πρώτο μας ποιητή τον Όμηρο.Οκαθένας με την ενασχόληση που αρέσκεται να διατρίβει. Άλλοι ερευνητές δηλώνουν,ότι έζησε το δεύτερο ήμισυ του 6ου προ Χριστού αιώνα,όπως και να συμβαίνει,τη βοήθειαα του να έχουμε.
Ο Καιρός σήμερα είναι βροχερόςμε που άλλααξε προς το βράαδυ και έγινε πιο γλυκός και το κρύο πιο υποφερτό. Ηαυριανή  ημέρα θα είναι  δίαιτα αυτή της Νηστείας επιδέχεται την διατροφή με πολλούς Υδατάνθρακες, το νεσημέρι ή το βράδυ.
.Οι πρώτες ημέρες της διατροφής  με λαδερά φαγητά πέρασαν και αν κάναμε κάποοι ατασθαλία και καταναλώσαμε ζωικές τροφές που μας περίσεψαν,γιατί να τις πετούσαμε είναι και αυτή η πράξη αμαρτία.Από σήμερα ,ομως αρχή της πρώτης εβδομάδας των λαδερών φαγητών θα διατρεφόμαστε κάθε μέρα με όσπρια και λαχανικά. και στην προσευχ΄΄ηασθαλίαςςς μαας ναα κάνουμε και νετάνοιες,έτσι για τη συγγνώμη  στη διατροφική ατασθαλία,αν παρασυρθήκαμε.
Να περάσουμε ομαλά τη μετάβααση  από ταα πλουσιοπάροχα φαααγητά στα πιο ταπεινά,ώστε ο οργανισμός νας να μην χάσει την ισορρς μας να μην χάσει την ισορροπία τη διατροφική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου