Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Πανελλαδικές εξετάσεις
Τελευταίες οδηγίες πριν την  έναρξη  της δοκιμασίας
1)Διακόπυουμε το διάβασμα ενωρίς το απόγευμα και βγαίνουμε βόλτα με έναν φίλο ή μία φίλη μας. Αν βγούμε,επιστρέφουμε στο σπίτι ενωρίς.
2) Απολαμβάνουμε ένα χλιαρό ντουζάκι και δειπνούμε με ένα ελαφρύ φαγητό με μικρό ψάρι  φούρνου κατά προτίμηση σαρδέλα  φούρνου ή μια ομελέτα με σαλάτα εποχής  με βραστά λαχανικά  κολοκυθάκια βλίτα,ας πούμε.
3) Το πρωί που  θα ξυπνήσουμε απολαμβάνουμε άλλο ένα ντουζάκι με νερό χλιαρό προς  κρύο  πίνουμε το πρωϊνό μας,καφέ ή γάλα με μπισκότο και φυσικό χυμό από πορτοκάλι
4) Φεύγοντας μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την ταυτότητα σας ή το πιστοποιητικό σας ,α δεν έχετε ταυτότητα.Μην ξεχάσετε το στυλό σας,το μολύβι σας και τη γόμα σας. και  οπωσδήποτε μπουκαλάκια με νερό.
5)Οι γονείς,οι παππούδες,οι γιαγιάδες,να είναι ψύχραιμοι,να είναι ήρεμοι ,να μην είναι αγχώδεις για να μην μεταδώσουν το δικό τους άγχος στα παιδιά.τους. Αυτό συνήθως συμβαίνει στους γονείς που δεν γνωρίζουν που ,δεν έχουν  προσωπικά βιώματα από πανενελλαδικές εξετάσεις.
6)Οι πολύ καλά διαβασμένοι μαθητές και μαθήτριες, οι υποψήφιοι,όπως λέγονται,των Πανελλαδικών εξετάσΕτικέτεςεων  δεν έχουν ανάγκη από την ευχή Καλή Επιτυχία.και χωρίς
την ευχή θα τα καταφέρουν άριστα.
Συμββατικά όμως δοσμένη η\ ευχή,ευχόμαστε Καλή Έναρξη και Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες των Πανελλαδικών  Εξετάσεων εξεταζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου